Добре дошли в нашият онлайн каталог

Здравейте, скъпи клиенти и приятели на онлайн каталога FATBURNER.BG.

Фирма БОДИ РИСЪРЧ” ООД е на пазара за хранителни добавки и спортни храни от 2009 година. Стартирахме от магазин с малък асортимент, но с непрекъснати усилия, постоянство и усъвършенстване днес БОДИ РИСЪРЧ” ООД разполага с 3 магазина на територията на град Бургас.

В магазините ни може да откриете разнообразие от хранителни добавки, спортни и здравословни храни, различни видове аксесоари за фитнес, както и аксесоари за различни бойни спортове.

Нашият екип се състои от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на хранителните добавки, за които най-важно е качеството на продуктите ни да бъде на най-високо ниво и да задоволи всички нужди на нашите потребители. Подходът ни към всеки клиент е индивидуален. Целта на FATBURNER.BG е да предложи в своя онлайн каталог най-добрите и най-качествени продукти, които може да откриете на пазара. Наред с това, ние предлагаме индивидуални хранителни режимифитнес плановебезплатни консултации. За нас ще е удоволствие да Ви консултираме относно избора на правилните продукти за ВАС и да отговорим на всичките Ви въпроси относно продуктите, начина на прием, съставките и ефектът, който може да очаквате. Ние ще Ви предложим избор из между различни марки, разфасовки и форми на продуктите на възможно най-изгодна цена.

FATBURNER.BG чрез Izgorimazninite.com предлага:

  • Безплатна доставка при поръчка над 30 лв.
  • Безплатна онлайн консултация
  • Подаръци към Вашите поръчки
  • Талони за отстъпки, промо кодове и бонуси за редовните клиенти

И още, и още, и още…

Всички продукти в онлайн каталог FATBURNER.BG са с гарантиран произход и качество.

Станимир Жековот Станимир Жеков – управител